För några dagar sedan fotograferade jag ett bröllop i utkanten av byn Llucmajor här på Mallorca. Platsen var en country club som heter Son Julia. Fantastiskt vackert och många magiska platser att fotografera på.

Jag hade med min sambo Andreas också som assistent och backup. Helt ovärderlig är han. Tog flera bra bilder på brudparet med min Canon 70D. Själv har jag gått över på Sony A7III och älskar den.

Jag planerar att fota mer bröllop nästa år. Har haft det lite som en "trillar det in så trillar det in"-grej, men jag älskar det, och kommer skriva upp min på Svenska kyrkans lista över bröllopsfotografer. Ser fram emot 2019!

In action: Bröllopsfotograf på Mallorca

 

 

 

 

 

 

Vi har flyttat förresten. No more country side. Vi bor nu inne i byn Sineu och jag älskar det faktiskt. Kan sakna Palma ibland, men för det mesta inte. Lugnt, skönt, genuin. Passar oss väldigt bra just nu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *