För några veckor sedan anlitades jag som bröllopsfotograf av ett supertrevligt par från Skåne, Louise och Alex. De tog två flugor i samma smäll när de slog ihop semester och bröllop och bestämde sig för vigsel i Alcanada under semestern i Alcudia. Helt rätt.

Jag var med och fotade vigseln och porträtt efteråt. Det var en liten intim vigsel med bara de närmsta. Det var jättefint och självklart kunde jag inte hindra tårarna, haha.

Det var lite nervöst att skicka iväg bilderna eftersom jag senaste tiden bara levererat bilder till mäklarbyrån. Bröllopsbilder är något helt annat. Allt måste vara rätt. Det går ju inte att göra om.

Men jag fick jättefin respons och det gjorde mig otroligt glad.

Bröllopsfotografering är inte något jag trodde jag skulle syssla med. Det är verkligen fantastiskt kul, men jag har ju mest fotat sport de senaste åren. Och jag har ju ganska fullt upp med mitt övriga jobb. Men jag fick mersmak och funderar nu på att göra en prislista inför nästa säsong och ta mig an uppdrag när jag känner att jag har tid. Vad tror ni om det?

Här är några utav mina favoriter från Louise och Alex bröllop:

Bröllopsfotografering i Alcanada, utsikt
Buketten - Bröllop i AlcanadaVigsel i Alcanada, MallorcaRingarna - Bröllop i AlcanadaBröllopsporträtt, vigsel i Alcanada, Mallorca Porträtt i svartvitt. Bröllopsfotografering på Mallorca. Bröllopsfotografering, porträtt. Bröllop i Alcanada, porträttfotografering. Kyssen. Bröllopsfotografering i Alcanada, Mallorca Bröllop i vackra Alcanada Buketten. Vigsel i vackra Alcanada

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *