Så, vi flyttade!

Vi bestämde oss för att göra det. 

Göra det som vi gör bäst. Kasta oss ut och testa. 

Vi lämnade lägenheten i Palma som vi hyrt i nästan fyra år. Och flyttade ut på landsbygden vid Sineu. Mitt på ön.

Det var inte jättelägligt. Jag hade väldigt mycket jobb. Andreas skulle hålla träningsläger. 
Jag tappade all energi och lät bara flyttlådorna stå så länge det gick. Tills jag nästan var på väg att inhandla en helt ny garderob med kläder eftersom jag trodde jag blivit av det allt, men insåg att det förmodligen fortfarande låg nerpackat. 

Nu har vi kommit i bättre ordning. Andreas gör sjukt fint i trädgården, köper fruktträd och gör det allmänt härligt. Vi har köpt en fin hängmatta som kommer nästa vecka och det kommer vara så skönt att vara här i sommar. 

Efter det är jag osäker på hur jag kommer känna. Jag känner att jag lika gärna kan tycka att det är nice och aldrig vill flytta. Eller att jag saknar Palma. Vi får se.

De här bilderna tog Andreas på mig i trädgården igår. Tänk att ha detta ljuset och backdropen ett par steg från huset varje kväll...

ida-carr-april-5 ida-carr-april-8  ida-carr-april-19 ida-carr-april-20  ida-carr-april-26

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *